skilling broker review

Skilling is een van oorsprong Zweedse online broker die nu actief is vanaf Cyprus. Skilling biedt CFD’s aan, en je kan ook gratis papertraden. Dat maakt Skilling erg geschikt om in de wereld van het traden te stappen en je skills aan te scherpen tot je echt het diepe in springt met echt geld. En ook dan zijn de lage spreads en commissies iets wat Skilling aantrekkelijk maakt als partij om valuta of crypto bij te traden. 

Meer over de broker Skilling

Skilling is in de zomer van 2016 opgericht door de Scandinaviërs Ekdahl, Harstad en Lavold. Waar het bedrijf eerst gevestigd was op Malta, zijn ze nu actief op Cyprus. Beide landen zijn EU-landen en vallen onder de vrij strenge EU-regels en die van de toezichthouder Cysec. Dat maakt dat traden via de broker Skilling op zich veilig is. Een ander pluspunt van Skilling is de gebruiksvriendelijke interface en dat je te maken hebt met lage spreads. Vooral bij crypto zijn lage spreads beslist een bonus. Dus wil je beginnen met traden, of zoek je een trader met lage spreads en aantrekkelijke kosten, dan is Skilling een bonus. 

skilling broker review

Uitgebreide Skilling broker review

Deze review is vrij kort en oppervlakkig. Wil je echt alles weten over Skilling, dan vind je in de review Skilling broker review alles wat je weten wilt over Skilling en of deze CFD broker wat is voor je. En nog beter, je vindt er ook een stap voor stap handleiding hoe je je aanmeldt bij Skilling. 

Wil je meer weten over beleggen in het algemeen en andere financiële zaken, zoals trading en crypto? Dan is het aan te raden om Bankr in je favorieten te zetten. HIer vind je veel reviews, stap voor stap handleidingen en verder alles over beleggen en finance. Wil je dus groeien  in de financiële wereld, dan is deze site echt een aanrader.