Elke morgen wanneer ik voor de spiegel sta krijg ik een glimlach op  mijn gezicht. Ondanks ik net wakker ben en geen make-up op mijn gezicht heb aangebracht voel ik mij stralend. Kan ook niet anders want ik heb vorige week permanente make-up Rotterdam laten aanbrengen. Deze behandeling heb ik bij schoonheidssalon Time 4 PMU laten doen. Behalve dat ik nu veel en veel sneller klaar ben met mijn make-up aan te brengen ziet het er geweldig uit. Ik heb nu mooie make-up op mijn gezicht wat jaren mee gaat. Tegenwoordig hoef ik mij geen zorgen meer te maken of mijn make-up wel goed zit.  permanente make-up Rotterdam

Zelfs in een regenbui mooie make-up

Vorige week, een paar dagen na de behandeling bij de schoonheidssalon, was ik onderweg naar huis toen er een stortbui naar beneden kwam. Natuurlijk heb je op zo een moment geen paraplu of iets ander bij je om je te beschermen tegen de regen. Voorheen als mij dit gebeurde maakte ik mij drukker om mijn make-up dan om het feit dat het regende. Op dat moment kon ik alleen maar lachen, lachen omdat mijn make-up toch niet kon doorlopen. Had ik maar eerder geweten dat permanente make-up Rotterdam zoveel voordelen heeft dan was ik er beslist eerder mee begonnen.