velux zonwering prijs

Zonwering is de afgelopen jaren heel populair geworden in huizen. Sinds een aantal jaar is een dakraam echt een goede oplossing geworden. Velux bedacht namelijk een manier om het raam te kunnen openen en tegelijkertijd de zon tegen kunt houden. Ze hebben een systeem gemaakt dat je op het raam zelf plaatst in plaat van het plafond of muur. Zo kun je het raam open en dicht doen zonder dat de zonwering in de weg zit. Je zult misschien denken dat deze zonwering prijs heel erg hoog ligt, maar dit valt reuze mee. Een goede kwaliteit en een betaalbare prijs is iets waar Velux naar streeft.

velux zonwering prijs

Verschillende soorten zonwering

Er zijn een hoop verschillende soorten zonwering. Zo heb je een simpele zonwering die alle zon tegenhoudt, maar dit is zeker niet de enige optie. Ook is er een optie die wel licht binnenlaat, maar de echt felle zonnestralen tegenhoudt. Tot slot is er ook een wat dimmend doek wat de zon nog wel doorlaat maar een hoop van deze felheid dimt. Tot slot zijn er ook zonweringen met een combinatie van deze doeken. Zo kun je kiezen wat je wilt in elke situatie. Deze vorm van zonwering wordt het vaak gekozen.

Op maat

Niet ieder raam is hetzelfde. Daarom is het van belang dat deze zonwering op maat wordt gemaakt zodat deze precies op het raam past en niet in de weg zit of hele grote randen heeft die alsnog het licht doorlaten als jij dit niet wilt. Ze kunnen deze zonwering prijs aanpassen op jouw maat. 

Vlizotrap

Naast de zonwering en de ramen kan dit bedrijf ook zorgen voor een mooie vlizotrap. Deze trap is de trap die naar beneden klapt vanaf de zolder. Zo zit er geen trap in de weg.